Николай Желязков е новият треньор на Нефтохимик 2010 Бургас, съобщи

...
Николай Желязков е новият треньор на Нефтохимик 2010 Бургас, съобщи
Коментари Харесай

Волейболният "Нефтохимик" има нов треньор

Николай Желязков е новият треньор на " Нефтохимик 2010 " Бургас, заяви спортният шеф на клуба Теодор Салпаров. Двете страни са постигнали сделка, като в часовете преди идния мач в Дупница ще бъде подписан контракт.

Николай Желязков, който до в този момент водеше румънския " Залъу ", е разтрогнал договора си с клуба. Той ще води " Нефтохимик 2010 " при гостуването на " Марек " в мач от 13-ия кръг от Суперлигата. Двубоят е на 25 януари (петък) от 18:15 ч. в зала " Спортна “ в Дупница.
Волейболният първенец остана без треньор Найден Найденов към този момент не е отпред на "Нефтохимик "
„ Ние към този момент сме Дупница, като направихме и първа подготовка в залата. Ники Желязков пътува към България. Надяваме се всичко да е наред, защото, както знаете е зимно време. Преди мача той ще се присъдени към нас напряко в Дупница. Желязков поема функционалността си на треньор и ще води мача на " Нефтохимик “, разяснява Теди Салпаров.

След неубедителното си показване в родния шампионат, " Нефтохимик " се намира на пета позиция в класирането със седем победи, пет загуби и 21 точки, като ще преследва наложителен триумф в този мач. От своя страна обновеният отбор на " Марек ", който притегли нови състезатели, в това число угандиецът Иван Боб и разпределителят Чоно Пенчев е на осма позиция, с пет победи, седем загуби и 13 точки, като ще гони триумф на собствен терен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР