Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от Ние идваме уличиха бившия

...
Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от Ние идваме уличиха бившия
Коментари Харесай

Ние идваме: Борисов дезинформира за подслушванията

Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от " Ние идваме " уличиха някогашния министър председател Бойко Борисов в неистина. Причина за откритото им писмо са изказванията на водача на ГЕРБ за подслушванията:

БОРИСОВ ДЕЗИНФОРМИРА ЗА ПОДСЛУШВАНИЯТА В БЪЛГАРИЯ

Във връзка с прочувственото изявление на някогашния министър-председател и водач на ГЕРБ Бойко Методиев Борисов по абсурда Барселонагейт, бе поднесена информация, която не дава отговор на истината. Тя гласеше, че в България няма подслушвания на стотици жители.

Държим на обективността и по тази причина ще напомним, че на 22.07.2021 година в 46-то Народно заседание бе основана специфична комисия, която ревизира наличните обстоятелства и условия, и излезе с отчет пред пленарната зала, показан от ръководителя й Николай Хаджигенов в последния работен ден на Народното събрание. Фактите бяха оповестени при закрити врата, заради естеството на информацията, само че народните представители от ГЕРБ имаха опция да чуят над 100 имена на жители, които са подслушвани в интервала на и след митингите през 2020 година В работен режим същите могат да осведомят водача си за отчета, който бе признат с болшинство в Народното събрание, се споделя в декларация на " Ние идваме! ".

Обстоятелството, че прокуратурата на Иван Гешев е засекретила данните за 15 години напред, попречва на този стадий публикуването на имената на лицата, чиито цивилен права са погазени. Към момента са открити ЕГН-та на над 3000 подслушвани български жители. Фактът, че Борисов към този момент не е на власт, очевидно не е трансформирал метода му на връзка с обществото посредством неистини и клевети, се показва още в декларацията.

Ние идваме

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР