Николай Димитров, адвокат на семейството, чието бебе загина в катастрофата,

...
Николай Димитров, адвокат на семейството, чието бебе загина в катастрофата,
Коментари Харесай

Адвокат отговаря на Местан за катастрофата: Излязъл е на път с предимство

Николай Димитров, юрист на фамилията, чието бебе почина в злополуката, отговори на Лютви Местан. Той подсети, че случаят става на път с преимущество, а Местан не е имал такова, съобщи bTV.
„ Не може ти да излизаш на път с преимущество без да си се уверил, че други участници, са на пътя с преимущество и са в посока, в която би могло да стане конфликт. Без значение в лява и дясна страна на автомобила, челно или фронтално”, разяснява юрист Димитров.

Местан разгласи, че е спрял на знак „ Стоп” при излизане на основния път, а колата против него го връхлетяла с доста висока скорост.

Лидерът на ДОСТ уточни, че е ударен челно, а водачът на другия автомобил е навлязъл в насрещното платно. Той квалифицира другия лидер като „ прям камикадзе”

„ Виждам го в последния миг към този момент, вместо да продължи по обезпеченото му дясно платно, той навлиза в моето, инстинктивно забих спирачки, след което последва един нечовечен удар. Аз няма да поема непозната виновност или непозната грях за тази трагична смърт”, съобщи Местан.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР