Николай Денков е най-слабият премиер в историята на България. Това

...
Николай Денков е най-слабият премиер в историята на България. Това
Коментари Харесай

Пеевски: Денков е най-слабият премиер в историята на държавата

Николай Денков е най-слабият министър председател в историята на България. Това съобщи съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка коментара на министър-председателя в оставка, че " Пеевски е най-голямото зло " и поради него страната отива на избори.

" Направо не можа да допускам, че индивидът, за който се грижех девет месеца, който видяхте, че въобще не се оправи с длъжността министър председател и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на страната. Който, когато се наложи да отида до тоалетната при договарянията с миньорите ми прати есемес - има ли проблем, че излизаш, тъкмо той да приказва това нещо, на който му държах ръката, на който му помагах. Не мога да допускам, оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира сега. "

Пеевски разяснява, че всичко, което се случва в Агенция " Митници " е отговорност на финансовия министър в оставка Асен Василев.

" Промени в Агенция " Митници " е правил Асен Василев. Агенция " Митници " от самото начало е ръководена от Асен Всилев, всички шефове там са назначавани от него. Цялата отговорност е на Асен Василев за всичко, което се случва в митниците. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР