Николай Денков е божествен премиер. Очевидно за два месеца той

...
Николай Денков е божествен премиер. Очевидно за два месеца той
Коментари Харесай

Симов се присмя на Денков: Божествен премиер! За 2 месеца успя да управи всичко и погна СЕМ

Николай Денков е възвишен министър председател. Очевидно за два месеца той е съумял да оправи всичко в страната, да загаси всички пожари, да увеличи приходите, да понижи инфлацията, да подсигури ярко бъдеще. Това написа някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов в персоналния си Фейсбук профил.
Ето какво добавя той:
Само по този начин мога да си обясня обстоятелството, че в от два дни насам единствената тематика за диалог му е работата на Съвет за електронни медии.
Още през вчерашния ден се въодушевих от неговите терзания. Съвет за електронни медии не правил задоволително да глоби публицистите, които давали погрешни обстоятелства. И Найо Тицин му кима радостно като новородена болонка.
Честно да ви кажа аз до момента не съм видял образец за някой от „ обичаните “ на властта публицисти да привежда погрешни обстоятелства.
И болката на Денков напълно не е в това.
Всъщност него го нервира особеното мнение.
И той си показва Съвет за електронни медии като гилотиниращата брадва на властта.
От Съвет за електронни медии се изисква да изкорени всяко друго мнение от медиите.
Заради това е мрънкането, че регулаторът не работел…
А пък изключително съм въодушевен като чуя по какъв начин би трябвало да се борим с дезинформацията. Всеки десен публицист, който е отразил с боязън изказванията на ПП/ДБ „ Ние в никакъв случай няма да се коалираме с ГЕРБ “ през днешния ден би трябвало да предстои на наказания. Това е класическа дезинформация.
Класическа.
Но какво ли им пука?
Нали ги виждам – всички представители на истината са в положение да лъжат до безспир щом стане дума за Съвет за електронни медии, да преиначават изказвания, да се оливат в операции.
Една безусловно некадърна и епично аварирала власт търси метод да спре всяко опозиционно мнение в медиите.
Ето това си имаме като министър председател през днешния ден у нас.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР