Николай Бодуров е логичният избор за капитан на ЦСКА, обяви

...
Николай Бодуров е логичният избор за капитан на ЦСКА, обяви
Коментари Харесай

Ел Маестро: Бодуров е логичният капитан на ЦСКА

Николай Бодуров е разумният избор за капитан на ЦСКА, разгласи треньорът на " алените " Нестор Ел Маестро ден преди реванша от Лига Европа против " Рига ". " Той е естественият водач на тима, има огромен опит ", добави експертът. През предишния сезон лентата носеше сътрудникът на Бодуров в центъра на отбраната Божидар Чорбаджийски.

Ел Маестро чака сложен дуел на следващия ден вечер. " Рига " игра нападателно и в първия мач, чакам сходно държание. Агресията е значима във футбола, само че не е всичко. Съперникът е рисков при статични положения и би трябвало да внимаваме ".

Наставникът удостовери, че Кирил Десподов е изцяло подготвен за игра и евентуално ще стартира като титуляр.

" Не очаквайте да ви кажа кой ще играе и каква ще бъде тактиката ни. Ще пусна най-хубавите 11 сега. Кирил е изцяло подготвен, а дали ще играе - ще видите на следващия ден. Ако вкараме първи гол, за " Рига " ще бъде доста мъчно да навакса. Имаме положителни шансове да продължим напред. Все още не знам до каква степен може да стигнем в Лига Европа. Ако отстраним " Рига ", ни чака " Адмира " - тим, който познавам доста добре. Те са млади и неопитни, само че от време на време това е преимущество ", сподели още Ел Маестро.

Около 50-ина последователи на " алените " изгледаха тренировката на стадион " Сконто ". На заниманието бяха още притежателят Гриша Ганчев и легендата Петър Жеков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР