Николай Бареков направи пореден разтърсващ коментар, относно трагедията край Своге,

...
Николай Бареков направи пореден разтърсващ коментар, относно трагедията край Своге,
Коментари Харесай

Бареков: Ако чиновникът от АПИ си беше свършил работата след един убит и шест ранени за последната година на този участък, вчера нямаше да има 20 убити! Чиновникът и корупцията УБИВАТ!

Николай Бареков направи следващ разтърсващ коментар, по отношение на нещастието край Своге, в която починаха 16 индивида. Този път той обърна внимание на една от версиите, позволена от Цацаров като допустима причина за нещастието.

Ето какво написа Бареков по случая:

*публикуваме без редакторска интервенция

"От трите версии на прокуратурата за злополуката край Своге, които разкри Цацаров, най- достоверна ми се коства третата. Некачествен ремонт на пътя и незаконна небрежност на служителите от АПИ. Две години РПУ на Министерство на вътрешните работи Своге е предупреждавало служителите за неприятния и фалшив асфалт, положен след ремонта. Накрая катаджиите са понижили допустимата скорост в сектора до 40 км. Ако чиновникът от АПИ си беше приключил работата след Един погубен и Шест ранени за последната година на този сектор, през вчерашния ден нямаше да има 20 убити. Чиновникът и корупцията УБИВАТ. Докога ще мълчи компанията строител Трейс? Рекордьорът по публичните поръчки на властта. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР