Николай Бареков направи актуален коментар за политическата колаборация между тези,

...
Николай Бареков направи актуален коментар за политическата колаборация между тези,
Коментари Харесай

Бареков: Откакто ПатрЕотите са на власт - поскъпнаха драстично тока, газта и водата! Тази псевдопатриотична сган е толкова алчна и лакома, че ще повлече към пропастта и себе си и ГЕРБ!

Николай Бареков направи настоящ коментар за политическата колаборация сред тези, които ни ръководят. От изявлението му във Facebook излиза наяве, че с присъединяване на патриотите властта пропада, а за жалост това води и до проваляне на самите нас, жителите.

Ето поста на евродепутата:

Евала, моето момче! Тази утрин бай Волен е направил прецизен разбор на наличието на ПатрЕотите във властта като прислужници на ГЕРБ и Движение за права и свободи. "Лифтове, плажове и пързалки ". С това се изчерпвал техният дневен ред в държавното управление. А и да не не помни - комисионните от самолети и кораби на Шишко челник. Очевидно лакомията на Валери и сътрудник Иван им пречи да се регистрират от рушветите на съдружния им сътрудник, който неудовлетворен им припомня, че е техен основател. И за още нещо е прав моя "хавански " другар: откогато ПатрЕотите са на власт, единствено за 6 месеца нарастнаха фрапантно тока, газта и водата. Инфлацията е рекордна, непознатите вложения се сринаха, българите утроиха бягството си през Терминал 2. Да изтъкнем и позитивните вести: с 3 до 4 лв. подвигнаха помощите за първото, второто и третото дете и с 20 лв. пенсиите на най-окаяните пенсионери!!!? Както нееднократно съм ви казвал, тази псевдопатриотична паплач е толкоз елементарна, алчна и лакома, че и без да мърдаме, ние жителите, тя ще повлече към пропастта и себе си и ГЕРБ. Те си знаят сами, че са за последно в играта и гледат квото могат да осребрят и продадат, на който даде нещо. Чудя се единствено дали Волен е привикал под елхата и "неговите " си министри да им на дърпа ушите като калпазани, които не извършват предизборните фишеци на обединението?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР