Николай Бареков и делегация на Европейските консерватори от Европарламента са

...
Николай Бареков и делегация на Европейските консерватори от Европарламента са
Коментари Харесай

СРЕЩА НА НАЙ-ВИСОКО НИВО: Николай Бареков и делегация на ЕКР на посещение в Китай!

Николай Бареков и делегация на Европейските консерватори от Европарламента са на посещаване на най-високо ниво в Република Китай (Тайван).

Утре ще бъдат признати в Президенството, а през днешния ден Бареков и сътрудниците му имаха срещи с двете съществени партии в далекоизточната азиатска страна - Демократичната прогресивна партия, която има цялостната власт, и опозиционната Гоминдан.

Бареков дискутира с сътрудниците си връзките на Тайван с Китай след Конгреса на ККП, преизбрал Си Цзипин на лидерския пост, и предвид на задълбочаващия се спор сред Северна Корея и Съединени американски щати.

Припомняме, че българският евродепутат - реакционер е единственият земляк, определен за член на Евро-Азиатската асамблея на парламентите и постоянно гостува на водещите политици в Азия и Далечния Изток. По линия на Делегацията на Екологичен потенциал в Азия, Африка и Карибския басейн българинът Бареков взе участие във всички дипломатически задачи на Европарламента по линията поддръжка за демокрацията и човешките права.



Делегацията на ЕКР след срещата им с водачите на историческата партия Гоминдан в нейната централа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР