Николай Бареков е получил заплахи тази сутрин, че ще бъде

...
Николай Бареков е получил заплахи тази сутрин, че ще бъде
Коментари Харесай

Бареков получил заплахи заради имението на Прокопиев

Николай Бареков е получил закани тази заран, че ще бъде погубен, разкри самият той в следващо видео онлайн - този път от морето под скалите, на които е кацнало имението на предприемача Иво Прокопиев край Созопол.

Журналистът качи семейство и другари на бял катамаран и показва по какъв начин наподобяват именията откъм морето - без достъп до брега, с изключение, по думите му, на една козя пътека. " Току-що получих предизвестия, че с мен ще се случват неприятни неща, че съм жертван ", разкри Бареков в лъчение онлайн през Facebook от катамаран, на който беше качил и фамилията си. Казали му още, че за него " бъдеще няма ".

" И ще бъда погубен ", добави някогашният евродепутат. " Ще сезирам на основата на тези известия службите за сигурност. В края на краищата съм задължен да защитя себе си и своето семейство ", съобщи Бареков във видеото.

Той добави, че по принцип очевидно ще би трябвало да напусне страната с семейството си, " в случай че партия СИК продължи да ръководи ". Нарече я " новата партия на Прокопиев и Христо Иванов - партия СИК ", като вметна, че предприемачът говорел, че до няколко седмици ще взема властта. Бареков още веднъж сподели ограденото имение, около което до брега може да се стигне единствено по една козя пътека, по думите му.

" Какъв достъп вие виждате до това крайбрежие? Независимо дали са скали, камъни, миди, българското море и българският бряг са изключителна държавна благосъстоятелност ", подсети той. " И когато затвориш достъпа до брега, ти спираш достъпа на популацията до водата. Тази вода има притежател и тя се назовава Република България ", заключи Бареков и развя българското знаме на фона на имението на прокопиев зад тила му.

Той посочи, че не нарушава закона, тъй като не приближава къщата му, с цел да го безпокои. И разяснява, че не приема обяснението на кмета Янакиев, че има път до брега и той е с мраморни плочи. Бареков посъветва градоначалника да се постарае да облагороди региона най-малко с една стълба, която да води хората до морето около комплекса на Прокопиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР