Николай Банев използвал незаконно вкарания в затвора мобилен телефон, за

...
Николай Банев използвал незаконно вкарания в затвора мобилен телефон, за
Коментари Харесай

Банев убеждавал дъщеря си да избяга с Евгения в Русия

Николай Банев употребявал нелегално вкарания в пандиза мобилен телефон, с цел да убеди щерка си Теодора да замине в Русия, дружно с половинката му и нейна майка Евгения Банева. Това разкри прокуратурата по време на правосъдното съвещание за гледане на мярката за неотклонение на предприемача от състав на Спецсъда.

Защитата му настояваше да бъде пуснат под домакински арест, само че спецмагистратите оставиха скандалния предприемач зад решетките точно поради заплахата да се укрие или да извърши и други закононарушения.

Николай и Евгения Баневи са обвинени за присъединяване в проведена незаконна група, ръководена от самия него, както и за пране на пари и данъчни закононарушения. Обвиняема по делото е и майката на предприемача – Мария Банева. На днешното съвещание като очевидци по делото трябваше да бъдат разпитани петима чиновници във компаниите му - Милена Шопова, Венцислав Генов, Анна Главинкова, Виолета Божкова и Владимир Владимиров. Владимиров не се появи, защото е в чужбина до края на месеца, само че разпитите по този начин или другояче бяха отсрочени за 20 ноември поради настояванията на отбраната на Баневи за даване на счетоводни документи, които да потвърдят или отрекат изказванието на прокуратурата за данъчни измами в сдруженията на Баневи „ Полимери “ и „ Партнърс комерс “ в интервала от 2007 година до 2013 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР