Николас Отаменди заяви, че този, който иска да спечели най-много

...
Николас Отаменди заяви, че този, който иска да спечели най-много
Коментари Харесай

Отаменди: Този, който иска да спечели най-много с Аржентина, е Меси

Николас Отаменди съобщи, че този, който желае да завоюва най-вече международната купа с Аржентина, е Лионел Меси.

„ Лео явно е извънредно окуражен да завоюва международната купа. Той продължава да бъде най-хубавият футболист в света. В Аржентина сме доста взискателни, само че имаме шанс, че разполагаме с състезател като Лео, който е от страхотна класа. Той е същински победител. Иска да печели даже по време на тренировките. Той постоянно желае най-хубавото за тима. Опитваме се да му оказваме помощ от това, от което има потребност. Отборът би трябвало да се възползва от неговите качества “, разяснява Отаменди.

„ Към футболистите на Аржентина има доста огромни условия. Всеки един мач за нас ще бъде като край. Всички желаеме да спечелим международната купа. Съдбата ще ни покаже до къде може да стигнем. В Бразилия стигнахме до финала и там загубихме. Отборът заслужава да завоюва международното отличие “, добави бранителят.

„ Меси е доста скъп в Аржентина, само че има едно непрекъснато съпоставяне с Марадона. Аз имам шанса да играя в един тим с Лео. Той е този, който желае най-вече да завоюва с Аржентина “, сподели още Николас Отаменди.

Аржентинците потвърдиха: Меси е навън против Испания
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР