Николаос Цитиридис се завърна, макар и за кратко в ефира

...
Николаос Цитиридис се завърна, макар и за кратко в ефира
Коментари Харесай

Цитиридис: bTV все още ми дължи 10 000 лева

Николаос Цитиридис се завърна, въпреки и за малко в ефира на bTV в предаването " Преди обед ". В деня на шегата 1 април той реши да си направи много солена смешка, като съобщи, че от малкия екран му дължат неустойки в размер на 10 000 лв.. Това, несъмнено, не е истина и той бързо се поправи.

Не пропусна да каже и че е взел няколко костюма, което несъмнено е истина поради обстоятелството, че те въпреки всичко са правени по негов размер. Пред водещите Деси и Петър Николаос се появи в добра форма, като съобщи, че три пъти седмично тренира на барабани и върви на сауна.

Той означи, че единствено два дни по-рано неговата половинка Боряна Братоева е била посетител в предаването и е можело двамата дружно да вземат участие, само че се оказа, че той не е знаел, написа varna24.bg.

Цитиридис съобщи, че му липсва екипът от шоуто му и превръщането на концепциите в действителност, само че бе безапелационен, че не му липсва стресът и бързането. В момента приготвя концерт с Боро I.

Предстои му доста огромно нещо, само че не сподели тъкмо какво, като съобщи, че желае да бъде поканен още веднъж, с цел да опише.

На изпроводяк от предаването Николаос си хареса чашката за вода и реши да я вземе.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР