Николаос Цитиридис можеше да не е ТВ водещ, а послушен

...
Николаос Цитиридис можеше да не е ТВ водещ, а послушен
Коментари Харесай

Цитиридис бил отбой на крачка от олтара и все още е ерген

 Николаос Цитиридис можеше да не е ТВ водещ, а дисциплиниран брачен партньор и домошар, написа " ХотАрена ".

26-годишният грък е бил на крачка от брака с някогашната си другарка, само че в последния миг бил отбой, безусловно пред олтара. Покрак сполетялата го популярност, пред вратата му се е извила опашка от дами, още повече, че и той не крие фамилното си състояние на самостоятелен мъж. В момента единствената дама, която владее сърцето му, е котката му Карма. 

А някогашната му половинка Моника е била част от живота му в продължение на към 2 години, а обществените мрежи пазят доказателства за огромната им обич - фотоси, на които влюбените се целуват буйно. 

Само на 20 години Цитиридис предложил брак на приятелката си. Влюбеният публицист подарил годежен пръстен на изгората си, само че когато нещата станали прекомерно съществени и годеницата му почнала да провежда най-важния ден в живота си, Нико подвил опашка и офейкал на косъм от сватбата.

" Страхът пристигна, когато започнахме да търсим място за сватбата... Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е огромна нелепост. Това изобщо не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, само че на 20 е елементарно да развалиш годеж ", признава водещият.

Междувременно, за няма и месец 26-годишният грък внезапно е повишил стандарта си на живот, откогато изгря в новото вечерно шоу. Той към този момент е напуснал скромната си гарсониера  и си е разрешил по-скъп апартамент чартърен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР