Никола Пепе, който вчера официално стана рекордната покупка в историята

...
Никола Пепе, който вчера официално стана рекордната покупка в историята
Коментари Харесай

Пепе е отказал на Ливърпул поради една причина

Никола Пепе, който през вчерашния ден публично стана рекордната покупка в историята на Арсенал, е отхвърлил предложение на Ливърпул, защото мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп не му е заречен титулярно място, макар че германецът е имал голямо желение да притегли крилото. Това твърди " Сън ", базирайки се на френски източници.

Още през предходната седмица " Екип " разгласи, че Лил е приел офертите на четири клуба, като оставаше само Пепе да направи своя избор. Вече е ясно, че три от тези клубове са Арсенал, който завоюва борбата, Ливърпул и Наполи. Съществуват разнообразни спекулации кой е четвъртият, като обособените източници загатват Интер, Атлетико Мадрид, Байерн (Мюнхен), Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен.

В последна сметка Арсенал завоюва борбата, откакто извърши изискванията както на сътрудниците на Пепе, по този начин и на самия състезател. Освен това в лагера на футболиста са решили, че прекосяването на " Емиратс " е най-хубаво в стратегическо отношение, макар че за момента " артилеристите " не могат да предложат на Пепе присъединяване в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР