Никола Минчев ще бъде нашият кандидат за ротационен председател на

...
Никола Минчев ще бъде нашият кандидат за ротационен председател на
Коментари Харесай

Атанасов: Никола Минчев е кандидатът на ПП-ДБ за ротационен председател на НС

Никола Минчев ще бъде нашият претендент за ротационен ръководител на Народното събрание, казаАтанас Атанасов от " Продължаваме промяната-Демократична България " пред публицисти на влизане в постройката на Народното събрание(НС).

Той уточни, чеощене са решиликого ще предлагат за ръководител на правната комисия.

Въпросът с държавното управление е към първата политическа мощ, разяснява още Атанасов. Има първи мандат, като им го връчат,питайте Бойко Борисов какво ще прави, а, в случай че той не успее за повторно да сформира държавно управление, тогава ще питате нас, добави той.

Депутатите ще възобновят съвещанието си през днешния ден и ще създадат нов опит да изберат ръководител на 49-ото Народно заседание.

Вчера ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се схванаха за обща законодателна стратегия на Народното събрание, както и за ръководител на Народното събрание да бъде определен Росен Желязков. Ако законодателният орган работи повече от три месеца, те са се договорили изборът на ръководител на Народно събрание и на правната комисия да е на ротационен принцип сред двете най-големи политически сили.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР