Никола Минчев разсея теориите, че арестът на Борисов е, за

...
Никола Минчев разсея теориите, че арестът на Борисов е, за
Коментари Харесай

Минчев: Не се предвижда военна помощ за Украйна!

Никола Минчев разсея теориите, че карцерът на Борисов е, с цел да се " отклони вниманието от предоставяне на военна помощ за Украйна ", каквито опорки се въртят в обществената мрежа.

Всъщност България за разлика от съвсем всички европейски не планува военна помощ за Украйна.

Няма никаква принуда, нито политически напън. Има естествени оперативно-следствени дейности, които е направило през вчерашния ден Министерство на вътрешните работи. Действията са в границите на закона. Това сподели ръководителят на Народното събрание Никола Минчев пред бТВ в коментар за задържането на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов. 

Минчев съобщи, че карцерът е знак пред Европа, че в България никой не би трябвало и не е над закона, и че в България има нулева приемливост към корупцията, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Той уточни, че не е бил осведомен за акцията на полицията. 

По думите на Минчев, ГЕРБ са в правото си да сезират европейското политическо семейство, част от което са. „ В България би трябвало да се съблюдават законите, никой не може да е над закона. Вярвам, че това е реакцията и кардиналната позиция на всички европейски сътрудници на България “, разяснява той. 

Нямаше никаква показност при тези акции, нямаше показни дейности, както сме виждали в предходни години, това би трябвало да отчетем и е добър знак, уточни Минчев. 

Не се планува изпращане на военна помощ за Украйна, сподели Никола Минчев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР