Никола Минчев, премиерът , Асен Василев, депутати и министри от

...
Никола Минчев, премиерът , Асен Василев, депутати и министри от
Коментари Харесай

Кирил Петков пред протестиращите: Няма да дадем България на мафията

Никола Минчев, министър председателят, Асен Василев, депутати и министри от ръководещата коалиция отидоха при протестиращите пред Народното събрание в поддръжка на предварително освободения от поста ръководител на Народното събрание. Заедно с хората те скандираха „ Никола “.

" Преди малко Йордан Цонев сподели, че с митинги се сваляло държавно управление, само че не се запазвало, мисля, че можем да го опровергаем ", съобщи вицепремиерът Асен Василев.

Никола Минчев благодари за поддръжката.

При протестиращите пред Народното събрание пристигна и министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев и се ръкува със събралите се хора.

Премиерът съобщи: 

„ Обещавам ви, че до момента в който сме тук няма да дадем България на тези мафиоти. Ще се борим до край “. Той скандира дружно с хората: „ Мафията вън “.

„ Днес това което видяхме се оказва, че дали си с марката Има Такъв Народ, Възраждане, Движение за права и свободи, ГЕРБ – това е едно и също задкулисие, което стои зад всички т6ях. Промяната пристигна, не могат да ги върнат назад. Вие сте доста, ние сме дружно, няма къде да вървят “, разгласи Петков.

„ България има късмет да бъде една европейска, естествена, цивилизована страна, до момента в който всички ние сме дружно. Промяната ще стане дружно с всички нас “, сподели още Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР