Никола Минчев, който като шеф на предишния парламент, монтира незаконно

...
Никола Минчев, който като шеф на предишния парламент, монтира незаконно
Коментари Харесай

ПП иска пак Минчев за шеф на парламента

Никола Минчев, който като началник на предходния парламент, инсталира нелегално стоманени порти, а след това се наложи и да ги размонтира, защото постройката е монумент на културата, бил най-хубавият избор за ръководител и на новото Народно заседание.

Тази мисъл изрази по Нова някогашният министър на образованието Николай Денков от Политическа партия.

Партията му провела народен съвет нощес.

Смятаме, че Никола Минчев е допустимо най-хубавият избор за ръководител на Народно събрание. Прекрасен правист, който остави кариерата си, с цел да влезе в политиката и да помогне на страната си, сподели за саможертвата на Минчев – Денков.

Ако има болшинство – Росен Желязков от ГЕРБ ще бъде определен. Ако не се избере той, тъй като няма болшинство – ето друга опция. Доколкото знам разпоредбите, няма по какъв начин да приключи първия ден на Народно събрание, без да се избере ръководител, уточни Денков.

На въпрос, в случай че ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” не поддържат кандидатурата на Минчев, Политическа партия ще гласоподава ли за различен претендент, Денков беше безапелационен, че ще се работи на място.

Ние виждаме един претендент, който е показан. ГЕРБ имат техните причини – ние нашите. Ще забележим на място какво ще се случи. Има и други партии. Може да има трета кандидатура, в случай че единият или другият претендент не бъде определен, сподели той.

Денков разяснява и опцията да има пробив на ГЕРБ при Демократична България за общо ръководство.

Този въпрос би трябвало да е към сътрудниците от Демократична България. Но ясно мога да кажа, че както ние, по този начин и Демократична България споделиха, че ръководството, в което бихме взели участие, е това, което има ясна правосъдна промяна, сподели Денков.

Никой не е подготвен за нови избори. Но ние ясно влязохме в предходните избори с ясното обръщение, че желаеме да променим България. изборът е явен – или продължаваме по остарелия метод, или търсим опция, безапелационен беше той.

Според Денков Политическа партия ще се опита да осъществя програмата си, в случай че вторият мандат пристигна при тях.

В нея извадихме 16 целта, които за нас са основни. Ние ще ги сложим на масата. Ще приказваме сигурно с Демократична България и Българска социалистическа партия. Ако реализираме баланс с тях ще се опитаме да го осъществяваме. Според мен всеки виновен политик ще се опита да направи държавно управление. И ГЕРБ ще се опита да образува кабинет, тъй като България има потребност от подобен, акцентира учен Денков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР