Никола Минчев е един много добър, отличен професионалист и съм

...
Никола Минчев е един много добър, отличен професионалист и съм
Коментари Харесай

Кирил Петков към ГЕРБ, ИТН, ДПС и Възраждане: Може би ви е страх

Никола Минчев е един доста добър, отличен експерт и съм чувал това от устата на хора от "Има подобен народ ", и от ГЕРБ, и от „ Възраждане”. Може би ви е боязън, че Бойко Рашков ще бъде определен за началник на КПКОНПИ, може би ви е боязън, че ще бъдат изяснени и други неща, които никой не ги приказва.

С тези думи министър председателят Кирил Петков се обърна към депутатите в пленарната зала по време на дебата по желаната оставка на ръководителя на 47 Народно заседание.

Министър-председателят участва на съвещанието дружно с вицепремиерите и част от кабинета. Петков направи няколко обръщения към подписалите се под желаната оставка народни представители от опозиционните партии и досегашния им сътрудник в обединението от Има Такъв Народ:

Към ГЕРБ - в случай че си мислите, че с желаната оставка на Никола Минчев ще ни притесните и ние ще се договаряме с вас, е няма, сподели Петков.

Към Движение за права и свободи - в случай че си мислите, че ще понижим броя на сигналите към прокуратурата – няма, и че ще спрем да повтаряме, че Пеевски е за „ Магнитски” – няма. Да е ясно, съобщи Петков.

Към Има Такъв Народ – сред вас има почтени хора, има хора, които осъзнават историческата си роля в този миг, знаем и за натиска, обърна се министър председателят към депутатите, останали в разцепената към този момент ПГ на Има Такъв Народ.

И към „ Възраждане” – във ваши полемики се приказва, че в никакъв случай не би трябвало да се гласоподават закони, предлагани от Движение за права и свободи, говорите за българщина, за национализъм, а през днешния ден ще вземете ли оставката на Никола Минчев дружно с Движение за права и свободи? Как ще го обясните това? Ето това е задкулисието, против което се борим всеки ден, съобщи Кирил Петков от парламентарната естрада.

Веднага след него на трибуната излезе Йордан Цонев от Движение за права и свободи и съобщи: "Ние сме тук, с цел да свалим некадърното ви държавно управление и ще го свалим ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР