Никола Константинов безспорно се превърна в едно от големите открития

...
Никола Константинов безспорно се превърна в едно от големите открития
Коментари Харесай

Зрителите се вдигат, искат участник обратно в "Гласът на България"!

Никола Константинов несъмнено се трансформира в едно от огромните открития на четвъртия сезон на „ Гласът на България. ” Специфичният му тембър и неповторимото му осъществяване на кастингите на мрачно при започване на тази година го трансфораха в звезда. Тогава той пя зад завеса и заблуди безусловно всички, че на сцената се изявава жена. Поли Генова, Графа, Камелия и Иван Лечев не повярваха на очите си и го помолиха да извърши песента си още един път пред тях.

Още тогава музикалните педагози разясниха, че тембърът на Никола се назовава „ тенорино “ и е доста необичаен, изключително при възраст над 18 години, когато гласът към този момент е мутирал. Този глас е необикновен при високите тонове, само че не може да се оправи с ниския диапазон и се губи. Разбира се, всеки един от четиримата треньори в шоуто го пожела в тима си.

Тогава Никола избра да работи с Графа и въпреки да не продължи задоволително напред в конкуренцията, съумя да си завоюва възхищението на феновете. И точно те се надяват още веднъж да го видят на сцената на най-популярното музикално съревнование най-малко като гост-звезда.

Дали Никола се е вслушал в молбите на почитателите си, ще стане ясно със старта на новия сезон на „ Гласът на България” в ефира на bTV напролет на 2018 година. Междувременно Никола се радва на първите си професионални задължения като артист. В профила си във фейсбук Константинов постоянно осведомява почитателите си къде могат да го слушат онлайн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР