Никола Гърбич вече не е треньор на сръбския национален отбор

...
Никола Гърбич вече не е треньор на сръбския национален отбор
Коментари Харесай

Никола Гърбич вече не е селекционер на Сърбия

Никола Гърбич към този момент не е треньор на сръбския народен тим по волейбол за мъже, оповестяват от федерацията на западната ни съседка. Решението е взето по взаимно единодушие, като от управлението акцентират, че раздялата е в интерес на отбора.

Според италианските медии причина за прекратяването на връзките е олимпийската подготовка предходната седмица в Бари, в която " плавите " останаха втори. Така " репрезентация " ще би трябвало да играе на спомагателна подготовка през януари, с цел да се класира за олимпийските игри в Токио следващата година. В нея присъединяване ще вземат и националите на България, Франция, Холандия, Белгия, Словения, Финландия и евентуално Естония.

Специалистът води тима четири години, в които печели сребро от Световната лига (2015), и историческо първо злато на идната година. През 2017 година сръбските волейболисти се окичват с бронза от бронза на Европейското състезание.

Скоро ще бъде явен и заместникът на Гърбич, който ще води тима на Европейското състезание, което ще се организира от 12 септември до 29 септември в четири страни. " Репрезентация " е в група В, дружно с домакините от Белгия, Австрия, Германия, Словакия и Испания.

bgvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР