Никола Дипчиков се изправи срещу опасен съперник в лицето на

...
Никола Дипчиков се изправи срещу опасен съперник в лицето на
Коментари Харесай

Никола Дипчиков нокаутира Горан Релич в първия рунд

Никола Дипчиков се изправи против рисков противник в лицето на някогашният войник на UFC, Горан Релич. Двамата се биха в междинна категория в борба от основната карта на ACA 109, което се организира в Полша. Дипчиков влезе в клетката за първи път от година и след интервенция на ахилеса. Дипчиков се показа доста добре и стартира срещата с ритник.

Релич разчиташе повече на придвижване, а нашият войник не спираше да го преследва и дебнеше за точни попадения. Никола взе центъра и още веднъж вкара ритник. Горан също означи ритник и продължи да се движи с тил към клетката. Дипчиков вкара удар в тялото, а по-късно и ляв в главата на Релич, който отвърна с ритник. Дипчиков с удар в тялото и ритник. Мощен ляв в главата от нашето момче, а по-късно и нов удар в тялото.

После двамата застанаха в центъра на клетката и Релич вкара ритник, а Никола съкрати дистанцията и го смъкна на земята с удари. Там продължи наказателната акция с удари в главата, което принуди рефера да спре багра, който продължи малко над 3 минути.

Това е трета поредна победа с нокаут за Дипчиков, който усили своята статистика на 19 победи и 7 загуби. Релич от своя страна прекъсна серия от 2 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР