Никола Динков за водата в Хасково Разпределението на парите за

...
Никола Динков за водата в Хасково Разпределението на парите за
Коментари Харесай

Елена Йончева в Хасково: Към управляващите се присъедини и ДПС

Никола Динков за водата в Хасково Разпределението на парите за ремонт на улиците в хасковските села не е направено транспарантно и не е заслужено . Това разгласи в Хасково депутатът Елена Йончева. По думите й, това систематизиране е станало в Комисията по бюджет и финанси към Общинския съвет без да има направена количествено-стойностна сметка и без да бъдат изпратени специалисти на място.

На брифинг Йончева съобщи, че досега нямат информация от прокуратурата до каква степен са стигнали делата за оградата на границата и за т.нар с кандал „ кумгейт ”. Червеният народен представител изясни, че към ръководещата коалиция, която тя назова „ тайфа ”, към този момент са и Движение за права и свободи и че социалистите няма да се върнат в пленарната зала , до момента в който не бъдат признати настояванията им . Според нея, ГЕРБ погазват правата на българите.

Колегата и Никола Динков приказва пък за водата в Хасково. Той се усъмни, че до 3 месеца ще проработят дублиращите кладенци поради тромавата държавна администрация. На Трифон Зарезан, депутатът от ГЕРБ Делян Добрев даде обещание, че новите уреди ще проработят до 3 месеца.

Социалистите, които през днешния ден имат приемна в Хасковска област оповестиха, че в България би трябвало да има предварителни парламентарни избори, които към този момент били закъснели.-->

Изказването на Никола Динков за водата в Хасково и пътищата в района в звуковия файл:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР