Никола Димов, bg-voice.infoТова вече е диагноза!БОЕЦ ще изискваме от Народното

...
Никола Димов, bg-voice.infoТова вече е диагноза!БОЕЦ ще изискваме от Народното
Коментари Харесай

Искат освидетелстване на Бойко Борисов!

Никола Димов, bg-voice.info

Това към този момент е диагноза!

БОЕЦ ще пожелаваме от Народното събрание да гласоподава процедура за публично освидетелстване на лицето Бойко Методиев Борисов.

През последните месеци и години обществото ни бе очевидец на редица случаи на несъответстващо държание и изричане на откровенни неистини от премиера. Няма обикновено пояснение за това. Ще напомним единствено няколко случая.На 18.04.2016г. в ефира на БТВ, Борисов съобщи: „ Пеевски си отиде, Пеевски напуща страната. Много скоро към този момент няма да е дъвка. Аз не знам тогава какво ще измислят, какво ще приказват “. Той не сподели от къде знае тази информация. Кога Пеевски ще напусне страната. Къде ще отиде, за какво си отива и тн. Две години по-късно за всеки е ясно, че това е безспорна неистина. Борисов освен излъга, а неговите депутати даже гласоподават законите на „ отишлият ” си Пеевски.

На 03.10.2016г. Бойко Борисов съобщи пред голям брой медии, че ще подаде оставка, в случай че ГЕРБ изгубят на първи тур на президентските избори. Ето какво сподели той: „ Вотът е първият тур на президентските избори и в случай че ГЕРБ загуби – вечерта ще получите моята оставка, тъй като на първи тур се мерят партиите “. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти при откриването на Спортна зала „ София “ в Борисовата градина. „ После към този момент ще стартират търсене на поддръжка от втори, трети, четвърти. Много пъти на втория тур не излизат хората да гласоподават ”, След пагубната загуба на първи тур, Борисов се отметна от думите си и стана ясно, че това е откровенна, безсмислена и необяснима неистина.

През Юни 2017г. в персоналният си профил във ФБ, Борисов съобщи, че: „ Над 2,3 милиарда допълнително сме събрали от контрабандата… ” Повече от половин година по-късно излиза наяве, че няма нито един упрекнат, или наказан контрабандист и че здравната каса е пред банкрут поради обвързване от стотици милиони към други здравни каси от страни в Европейски Съюз. Неразбираема е лъжата, по какъв начин по този начин си събрал милиарди от контрабанда, в ареста няма нито един контрабандист, а живота и здравето на жителите са застрашени поради неизплатени отговорности на касата! Защо не си платил с „ милиардите от контрабандата ” отговорностите на касата? Възможно е Борисов да е приказвал за едн друга контрабанда в която взе участие дружно със „ отпътувалият ” Пеевски, носеща милиарди и за която Цацаров нищо не знае макар един отчет на турските служби.

На 12.11.2017г. при разкриване на спортна зала в София, Борисов споделя пред публицисти: ”В националното заседание стоят хора, занимаващи се с наркотраафик и пазаруване на гласове и то от затворници’ БОЕЦ внесохме сигнал в прокуратурата във връзка думите на премиера. В своят отговор СГП ни уведомяват, че премиера е бил свикан и в своите пояснения е декларирал, че се „ ОБЪРКАЛ ”. Поредната необяснима неистина на Борисов. Ненужна, глупава и смехотворна неистина, за която няма обикновено пояснение. И до през днешния ден не сме чули Борисов да се извинил за тази своя неистина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР