Никола Батум ще води Франция в Ботевград в първия мач

...
Никола Батум ще води Франция в Ботевград в първия мач
Коментари Харесай

Франция идва в Ботевград с баскетболист от НБА

Никола Батум ще води Франция в Ботевград в първия мач от новия стадий на квалификациите за Световното състезание по баскетбол в Китай 2019 година.

Лекото крило на „ Шарлът Хорнетс “ ще бъде единственият състезател от НБА в състава на Венсан Коле за контролите с Черна гора и Гърция, като се чака да води " петлите " и при гостуването в Ботевград на 13 септември. Това заяви вестник " Екип ".

Сред 12-те на Коле за подготовката попаднаха още гардовете Аксел Жулиен („ Дижон “) и Жонатан Русел („ Лимож “), крилата Едуин Джаксън („ Подгорица “), Шарл Каюди („ Асвел “), Лаху Конате („ Нантер “), Пол Лакомб („ Монако “) и високите играчи Мустафа Фол („ Локомотив “ Кубан), Мохамед Жете („ Лимож “), Ален Кофи („ Гравлен “), Матиа Лесор („ Малага “) и Амин Нуа („ Асвел “).

Франк Нтиликина по-рано разгласи, че няма да пътува за мачовете на Франция през този квалификационен прозорец. Младата звезда на отбора избра да остане в Ню Йорк и да се готви за новия сезон в НБА с „ Никс “. Сред сигурните отсъстващи са Борис Диау, Еван Фурние и Руди Гобер.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР