Никол Станкулова се оплака, че е станала жертва на брутална

...
Никол Станкулова се оплака, че е станала жертва на брутална
Коментари Харесай

Измамници направиха Никол Станкулова дебела, за да трупат пари

Никол Станкулова се оплака, че е станала жертва на брутална подигравка. Измамници употребяват лика ѝ, с цел да продават препарати за намаляване.
Тя изясни, че при изработка на поръчката дава отговор жена с съветски акцент, а по-късно телефонът не може да бъде наличен. Организирани са и подправени лотарии, като за лице още веднъж е посочена синоптичката на NOVA.
" Жената изяснява къде ще ти пратят продукта, само че номерът е предпазен и не може да бъде набран или открит от полицията. Има и общ указател на уеб страниците. Ако той е регистриран да вземем за пример в Сочи, а продуктът е от Украйна – това също може да е белег за машинация ", прибавя Никол.

" Искам да кажа на хората да внимават доста и в случай че е нужно могат да пишат на персоналните профили на известните персони, които са посочени за лица на дадена акция ", споделя още Никол.
Повечето от тези уеб сайтове са регистрирани тук-там, където Интерпол не може да ги проверява. Важно в тези случаи е да се гледа и телефонът за контакт. В множеството - подобен няма и това е една от сигурните индикации за машинация.
 

Още от ШОУБИЗНЕС:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР