Никол Станкулова превзе панела на На кафе при Гала. Още

...
Никол Станкулова превзе панела на На кафе при Гала. Още
Коментари Харесай

Никол Станкулова коли и беси в „На кафе”

Никол Станкулова завладя панела на „ На кафе ” при Гала. Още от първия ден хубавицата се почувства  все  едно е вкъщи си. Явно тя ще е непрекъснато измежду ко водещите на Гала. След като преди да роди се сменяше на седмица с Гери Малкоданска. В момента синоптичката няма друга изява в Нова тв, единствено показва прогнозата и са я взели на мястото на Ромина Тасевка.

Направи усещане на феновете, че Никол наподобява пренавита и от началото стартира да се изхвърля, че е ваксинирана против пълнеене. А шефката й Гала се съгласи с нея и се съгласи с аудиторията, че може да й завиждат за това.

Писателят Жоро Блажев още незабавно й счупил молива, с която почнала да го ръга в рамото. Станкулова бързо отстрани Дарко, като го обиди, че в главата е замязял на ананас.

Но най-вече Никол се разпърчи в така наречените „ радостни диспути. Където тематиката през днешния ден бе „ За и срещу ходенето на коафьор ” и то в такава пристрастеност, все едно от това й зависеше живота. Синоптичката прикани Дарин и Китодар да посещават фризьор най-малко в 2 път седмично и да му оставят по 50 лв. на сеанс. Те започнаха да сметат какъв брой е сумата на месец, а Станкулова ги сряза, че прави 400 лв..

Но не пропусна да унижи Дарко, че доста постепенно счита. И с цел да е на нейната го посече с имитация: „ Макар, че си излязъл от вас по този начин сутринта съм сигурна,  че си се надявал, че ще изглеждаш добре! ”.

Унизеният артист сви перки и реши, че няма потребност да спори с разбеснялата се красавица. Която поддържаше тезата, че в случай че дават такава сума на жена си няма да има мрънкане  и проблеми.

Източнник: crimes. bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР