Никол Станкулова най-сетне показа бременното си коремче, при това сама

...
Никол Станкулова най-сетне показа бременното си коремче, при това сама
Коментари Харесай

Ето я бременната Никол

Никол Станкулова най-накрая сподели бременното си коремче, освен това сама в профила си в инстаграм . Синоптичката маниакално крие персоналния си живот, в никакъв случай не споделяла фотография на дребната си дъщеричка, която роди на празника на свети Мина. Второто май ще се появи към Димитровден. Църквата празнува Свети Димитър на 26 октомври. Днес Никол пусна фотография, която незабавно се трансформира в вест за част от почитателите й, които чак в този момент схванаха, че тя ще става мама за повторно.

„ Бременно коремче “, незабавно означи наблюдателна следовничка на Станкулова. „ Не се крий, прелестна си като бременна “, посъветва я друга. Въпреки че към момента не е оповестила публично, че чака второ дете, Никол Станкулова все по-трудно съумява да скрие това. Изпъкналото й коремче проличава под необятните облекла, с които я обличат в малкия екран, евентуално надявайки се феновете да не виждат деликатното й положение.

Бъдещата майка понякога дърпа роклите си, когато има присъединяване в „ На кафе “, с цел да е сигурна, че формите й ще потънат в тях, а когато оповестява прогнозата за времето, доста внимава да не застава отстрани пред камерите. Въпреки това по-наблюдателните елементарно могат да виждат измененията в нейната фигура. Никол остава мъчително слаба и нежна, само че изпъкналото й коремче не оставя подозрение, че скоро в дома й ще плаче още едно дете. Първата щерка на Никол взе името на татко си – милионерския правоприемник Теодор Минев, и се споделя Теа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР