Никол Шерцингер работи за бебе с ръгбиста Том Еванс. Това

...
Никол Шерцингер работи за бебе с ръгбиста Том Еванс. Това
Коментари Харесай

Никол Шерцингер и ръгбистът Том Еванс работят за бебе

Никол Шерцингер работи за бебе с ръгбиста Том Еванс. Това разкрива другар на двойката пред британските таблоиди. Бившето гадже на Григор Димитров е дружно с Том от към една година.

42-годишната певица към момента не е ставала майка и напоследък съществено се замисля за основаване на семейство. Близки на двойката даже настояват, че 35-годишният Еванс пие специфични лекарства за повишение на плодовитостта.

" Никол и Том са бясно влюбени и са водили съществени диалози за всичко - от брака до бебетата - описват техни другари - Няма да е изненада в случай че има бебешки вести през идващите месеци. "
View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Jul 5, 2020 at 12:12pm PDT
Никол и Том се срещат в музикално риалити шоу, където Шерцингер е жури. Преди това певицата имаше близо двегодишна връзка с Гришо, с който се разделиха предходната пролет. Скоро по-късно звездата звездата се хвана с Том, до момента в който Григор сега няма публично гадже.

Шерцингер и Еванс към този момент се оглеждат за къща в Лондон. Двамата са решени да заживеят дружно в британската столица и изчакват разпределяне на ограничаващите ограничения, с цел да могат умерено да обикалят за нов дом. В момента Том живее с брат си и съквартирант чартърен в Лондон, което въобще не устройва капризната Никол.

único casal hetero possível e se você discorda discorde aí na sua casa fodase pic.twitter.com/zEHm9SgCSY
— renata g8 (@duagarl) June 29, 2020 През последните седмици тя и Еванс бяха на почивка, като обиколиха няколко екзотични дестинации. Заради пандемията работните задължения на Шерцингер фрапантно понижиха, което и разрешава да прекарва огромна част от времето си с гаджето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР