Никол Шерцингер облече дрехите на Десислава Радева. Бившата половинка на

...
Никол Шерцингер облече дрехите на Десислава Радева. Бившата половинка на
Коментари Харесай

Шерцингер се облече като близначка на Деси Радева

Никол Шерцингер облече облеклата на Десислава Радева. Бившата половинка на Григор Димитров и световноизвестна певица се облече като близначка на първата дама, видя " България Днес ".

Тоалетът на Никол е цялостно копие на дрехата, която президентската брачна половинка избра да покаже по време на визитата си с Румен Радев в Брюксел на срещата на НАТО. Роклята на Радева е със същия десен, който Шерцингер облича за дефиле на премиите " Грами ", похвали се самата дизайнерка на двата тоалета Невена Николова. Екипът на Никол изпратил в студиото на топдизайнерката имейл с искане да изпратят на поп звездата четири рокли, научи " България Днес ". Невена таман била на работен обяд отвън дизайнерското студио и нямало по какъв начин да реагира персонално на молбата на световноизвестната певица.

Затова екипът й се заел с поръчката на Шерцингер и облеклата били доставени в точния момент, описаха от студиото на Невена.

Бившата обичана на Гришо настояла категорично десенът на тоалета й да е същият, с който брачната половинка на президента блесна до Мелания Тръмп и Бриджит Макрон, защото доста харесала визията на дрехата. Звездата нехаела, че този тоалет към този момент се е появявал на стилните страници на медиите. Единственото, за което Никол настояла, е да не облича рокля до коляното, а разкроена до земята със затворено деколте, защото шапката й нямало да отива на къса рокля. Не за пръв път Шерцингер избира българската дизайнерка от Лондон Невена, с цел да се появи на светско събитие.

Мълвата носи, че не какъв да е, а някогашният й Григор насочил обичаната си към все по-популярната българска дизайнерка. Невена към този момент е обличала холивудската звезда Елизабет Хърли и даже е отказвала поръчка на поп дивата Бионсе заради липса на време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР