Никол Шерцингер няма спирачка! Певицата прие извънредното положение с усмивка

...
Никол Шерцингер няма спирачка! Певицата прие извънредното положение с усмивка
Коментари Харесай

10-минутната тренировка на Никол Шерцингер - slava.bg

Никол Шерцингер няма спирачка! Певицата одобри изключителното състояние с усмивка и повече от два месеца не спря да забавлява своята публика.

Тя призоваваше своите почитатели да си стоят по домовете, сподели образно по какъв начин да си мият ръцете и да почистват домовете си.

Освен постоянните ѝ постове за плана „ The masked singer “, в който тя бе жури, хубавицата постоянно качваше клипове, в които демонстрира по какъв начин се грижи за себе си и спортува.

Сега, когато фитнесите са отворени, тя продължава да тренира вкъщи и споделя своите мотивиращи видеа.

През уикенда Шерцингер още веднъж сподели, че за нея няма невъзможни неща. Тя снима особено видео за списание „ Shape “, в което разкрива по какъв начин поддържа плътно своето тяло.

„ Готови ли сте да се изпотите с мен и Паоло Мацити? “, попита тя и показа в Instagram тяхната 10-минутна подготовка за цяло тяло.

Във видеото Никол прави напади, бърпи, планкове, подвига бутилки с вода вместо гирички...

„ Никол е толкоз сладка и аз я обичам “, „ Страхотна подготовка “, „ Готов съм да се потя с теб когато и да е, Никол “, пишат почитатели на Шерцингер под видеото, което е събрало над 95 хиляди преглеждания.

След като се изолира вкъщи в Лос Анджелис, някогашната на Григор Димитров сподели, че не е сама. От самото начало компания ѝ прави нейното гадже Том Еванс, който също обича да тренира.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР