Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици

...
Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици
Коментари Харесай

Шерцингер проговори за интимното клипче

Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици поради абсурда с изтеклото в интернет интимно клипче, на което се „ гушка “ с някогашния си другар – автомобилният играч Люис Хамилтън, оповестява в. „ Дейли мейл “.
40-годишната певица назова хакера, разгласил видеото, „ извънредно подло създание “. „ Беше извънредно прекарване “, съобщи Шерцингер пред в. „ Сън “. „ Наистина не мога да схвана по какъв начин някой би направил сходно нещо. Каква изгода би имал от публикуването му? “
Близки на певицата и звездата от Формула 1 споделиха, че двамата са били ужасени от изтеклата интимна информация и са решили да запазят безмълвие до момента в който отмине абсурдът. И Шерцингер, и Хамилтън обаче са твърдо решени да намерят виновника, съобщи БГНЕС.
Припомняме, че видеото, което е с дължина от две и половина минути и е снимано с телефон, демонстрира 40-годишната певица и 32-годишния водач от Формула 1 в много персонален миг и евентуално не е било предопределено за непознати очи.
Според осведомени клипчето е било изтрито преди години. То обаче се появи още веднъж в мрежата, което значи, че е било част от огромната хакерска офанзива от 2014 година, когато от приключването на персонални данни пострадаха доста звезди. По това време Никол и Хамилтън към момента бяха дружно. Звездата от „ Пусикет долс “ и водачът от Формула 1 се разделиха дефинитивно през 2015 година след много бурна връзка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР