Никол Шерцингер намери пролука в натоварения си график, за да

...
Никол Шерцингер намери пролука в натоварения си график, за да
Коментари Харесай

Приятелката на Григор със страхотна фотосесия за Fabulous

Никол Шерцингер откри междина в натоварения си график, с цел да театралничи пред обектива на сп. Fabulous. Приятелката на българската тенис звезда призна, че стилната фотосесия й припомня доста за нейните дни в “Пусикет Долс”. Седем години откакто мултиплатинената американска момическа група се разпадна, се заприказва че “кукличките” имат желание да се съберат още веднъж.

“Ние сме доста по-близо до това в този момент, в сравнение с в миналото сме били. Бях на вечеря с Ашли и Ким и беше прелестно, тъй като с Ким не се бяхме виждали след раздялата ни. Сега ние към този момент сме пораснали дами. А с годините ставаш по-приемащ и любящ човек, нали? Не си говорихме за предишното, а за сегашното. Ким има две деца, тя е от Мисури и децата й приказват с акцент”, споделя пред изданието Никол.

Тя приказва и за възможното събиране на “Пусикет Долс”. “Предпочитам да извървя пътя, а освен да си приказваме. Така че до момента в който не се случи, това не се е случило. Знам защо бленувам и към какво се стремя, уповавам се скоро още веднъж да съм на турне без значение под каква форма, тъй като тъкмо там би трябвало да бъда”, споделя още гаджето на Гришо.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ ОТ ФОТОСЕСИЯТА НА НИКОЛ ЗА FABULOUS ВИЖТЕ ТУК!!!

 Никол Шерцингер с фотосесия за сп. Fabulous @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР