Никол Шерцингер избра интересен подход, за да поздрави приятеля си

...
Никол Шерцингер избра интересен подход, за да поздрави приятеля си
Коментари Харесай

Никол Шерцингер поздрави Григор Димитров с "гласа на публиката"

Никол Шерцингер избра забавен метод, с цел да поздрави приятеля си Григор Димитров за извоюваната купа от финалите на АТП в Лондон. Певицата, която е жури в предаването X-Factor, се обърна за подпомагане към публиката.

Шерцингер прикани феновете в залата да извикат: " Поздравления, Григор Димитров ".

Самият Димитров загатна приятелката си още в изявлението си на корта по време на награждаването. " Никол не беше тук в залата, само че играе сериозна роля за моите триумфи ", съобщи българинът.

So Grigor and Nicole is still together.
— Jess Stein (@jessica4stein) November 19, 2017

" Както споделих, правя оценка всеки един човек, който е, по този начин да се каже, в тима ми. Личните неща са си персонални. Тази победа е за всички нас, в тима, за фамилията ми. Разбира се, че тя е част от това нещо. Това е. Личните хора за мен значат доста. Майка ми и татко ми, (мениджърът ми) Георги Стоименов, Катя Малеева. Всички тези хора са доста повече от семейство за мен. Да печеля пред тях е скъпо ", сподели Димитров по време на конференцията.

От през днешния ден българинът към този момент е №3 в мъжкия тенис. Той записа пет победи в пет мача по пътя към купата в Лондон и завоюва оптималните 1500 точки в Лондон, за приключи сезона с общ актив от 5150 точки.

Димитров изравнява най-хубавото класиране в историята на българския тенис - на Мануела Малеева от 1985 година 26-годишният състезател слага нов връх за най-предна позиция в края на сезона. Досега най-хубавото достижение за България беше шестото място, на което са завършвали Мануела Малеева (1984 и 1988 г.), Катерина Малеева (1990 г.) и Магдалена Малеева (1995 г.).

Всичко, което би трябвало да знаете за: ATP финалите в Лондон (98)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР