Никол Шерцингер и Серина Уилямс са приятелки и това не

...
Никол Шерцингер и Серина Уилямс са приятелки и това не
Коментари Харесай

Колко горда е Никол Шерцингер със Серина Уилямс

Никол Шерцингер и Серина Уилямс са приятелки и това не е загадка за никого.

Именно, с цел да показва какъв брой близки са те в действителност, Никол реши да употребява обществените мрежи и по-точно профила си в Instagram, където да изкаже възхищението си от достиженията на нейната приятелка.

" Поздравления за моята скъпа другарка, която стана първата жена спортистка в годишната ранглиста на Forbes за 2019 година Продължавай да вдъхновяваш освен мен, само че и доста други. Ценя високо другарство ни и ти благодаря, че постоянно си по този начин същинска. А също и по тази причина, че ме придружаваш измежду нощ за порция пържено пиле. Честито, скъпа, " написа под фотосите Шерцингер.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Юни 7, 2019 в 12:49 PDT

Наскоро 23-кратната шампионка в шампионати от Големия шлем Серина Уилямс беше показана на корицата на особено издание на Forbes. Броят на списанието беше отдаден на дамите, които сами са построили своята сполучлива кариера и са натрупали благосъстояние. Тенисистката има положение от 225 милиона $, до момента в който това на нейният брачен партньор Алексис Оханян е единствено към 70 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР