Никол Шерцингер и гаджето й Том Евънс бяха забелязани да

...
Никол Шерцингер и гаджето й Том Евънс бяха забелязани да
Коментари Харесай

Никол Шерцингер и Том Евънс нарушиха правилата и напуснаха Лондон

Никол Шерцингер и гаджето й Том Евънс бяха видяни да напущат Лондон през вчерашния ден, макар блокирането на Англия, поради опцията от болест с COVID-19.

41-

годишната певица и 34-годишният ръгбист бяха изловени от папараци на летището с маски на лицето поради световната пандемия.





Въпреки, че в страната беше подредено всички несъществени пътувания в чужбина да се заобикалят минимум до 15 април, някогашната другарка на най-хубавия български тенисист Григор Димитров, наруши разпоредбите.

Премиерът Борис Джонсън разпореди незабавното затваряне на всички нехранителни магазини и заплаши хората с санкции или даже арест, в случай че те не останат у дома.

Летището в Гетуик също е предизвестило пътуващите, че множеството полети са или анулирани или извършват доста стеснен график, като Северният терминал краткотрайно се затваря на 1 април.

Звездата от Pussycat Dolls и Том бяха изолирани дружно през седмицата в Лондон. Сега обаче не се знае къде отиват и дали е „ значително “.

Двойката, която удостовери връзката си предходната година, разделя времето си сред дома на Никол в Лос Анджелис и Лондон.

Никол още веднъж изглеждаше съвършено на летището, като избра чифт дънки, изрязано кожено яке, бяла тениска и ботуши с ток. Певицата добави черна шапка, маска за лице и ръкавици.



Том, който буташе куфарите си върху количка за багаж, също постави маска на лицето си и типично в негов жанр той носеше дънки, сива тениска, черно сако и бели обувки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР