Никол Шерцингер е с тяло, което кара много хора да

...
Никол Шерцингер е с тяло, което кара много хора да
Коментари Харесай

Когато Никол Шерцингер се потопи в ледена вана

Никол Шерцингер е с тяло, което кара доста хора да се чудят по какъв начин го реализира. Не че тя от дълго време не е разкрила тайната си - певицата е фанатик по фитнеса и прецизно следи храненето си. 
 Никол Шерцингер, старите ѝ фотоси и по какъв начин е изглеждала певицата на 19 години
Как е изглеждала Никол Шерцингер на 19

Не чакахме такава визия

Никол често качва в профила си фотоси и видеа, на които демонстрира как изпълнява разнообразни извършения. Понякога сама, а от време на време в компанията на половинката си Том Евънс. 

С едни от последните си фотоси обаче, някогашната на Григор Димитров ни показва, че тренировките са единствено дребна част от грижите, които поставя, за съвършената ѝ фигура. За да извлече максимума от натоварената си спортна стратегия, певицата често си взима ледена вана. 

" Ледена баня при 3℃ за 6 минути. Без болежка няма победа ", написа Никол Шерцингер под серията от фотоси. 

Само от мисълта за ледена вана ни побиват тръпки, само че не можем  да отречем и многочислените изгоди за здравето, които им тази процедура. Терапията с ледена вода е развой, при който излагаме тялото си на доста студена вода, с цел да предизвикате реакция на организма. Положителните стресори, като студената вода, предизвикват телата ни да се приспособяват по удобни способи, като имат както физиологични, по този начин и когнитивни резултати.
 Никол Шерцингер, изрязаните бански на изпълнителката и какъв брой секси е в Португалия
Никол Шерцингер е секси и в Португалия

Банският, несъмнено, още веднъж е изрязан

За оптималната изгода ледените бани би трябвало да се вършат в границите на 20 минути след тренировката. Оптималната дълготрайност е 10 минути, като 15 минути са горната граница, преди да стартира да става рисково за здравето.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР