Никол Шерцингер дълго време не се беше връщала в калифорнийския

...
Никол Шерцингер дълго време не се беше връщала в калифорнийския
Коментари Харесай

Никол Шерцингер – калифорнийска мечта в розово

Никол Шерцингер дълго време не се беше прибирала в калифорнийския си дом, тъй като бе прекомерно заета със фотосите на " Австралия търси гений " и присъединяване си като жури в английския " X Factor ". Графикът на певицата продължава да бъде претрупан с редица задължения, само че преди няколко дни тя съумя да размени Лондон със слънчевия Лос Анджелис.

" Вече не бленувам за Калифорния! Тя се завърна, хора ", гласи посланието към фотоси, които брюнетката разгласява в формалната си Инстаграм страница.



На фрагментите някогашната вокалистка на групата " Pussycat Dolls " наподобява ослепително, демонстрирайки същински холивудски искра. Тя е облечена в гальовен розов тоалет с дълги ръкави и яка вид поло, чийто десен е отрупан със златисти пера и бели силуети на птици. Косата ѝ се спуска свободно върху раменете на леки къдрици, а с цел да приключи цялостната си визия, тя се е спряла на обеци-халки.



Малко преди да стегне куфарите назад към Америка, Никол зарадва феновете си в обществената мрежа с изображения от фитнес залата. Тя разкри обаче, че задачата на упражненията не е единствено възстановяване на физическата ѝ форма, макар че резултатите са налице и страхотната ѝ фигура е реалност. Основната причина за упражненията са концентрацията и силата, с които се зарежда спортувайки, с цел да издържи на безкрайните отговорности, свързани с работата ѝ.

И като доказателство за това е последното ѝ присъединяване, пристигнало скоро откакто още веднъж стъпи на американска земя. Преди ден тя откри бейзболния шампионат " World Series ", на който изпя националния химн на Съединените щати. За събитието тя бе облечена в ослепително синьо палто, под което носеше бял потник, препасан в дънки с висока талия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР