Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради

...
Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради
Коментари Харесай

Как е изглеждала Никол Шерцингер на 19

Никол Шерцингер постоянно попада в полезрението на медиите. Понякога поради блестяща корица на списание, където ще се появи, от време на време поради някое дребно скандалче.

Друг път чисто и просто, тъй като наподобява удивително по бански и мъчно човек да подмине сникките ѝ в Instagram, без да спомене очевидното, а точно какъв брой е секси.

Този път обаче мотивът да ѝ обърнем внимание е напълно друг. Певицата реши да разкрие на почитателите си няколко фотоси от началото на кариерата си. Всички я познаваме като едно от девойките на групата The Pussycat Dolls, само че истината е, че тя стартира своята кариера надалеч преди този момент, когато е единствено на 19 години. Първите ѝ музикални изяви в действителност са и в напълно друг музикален род. 
 Никол Шерцингер, Том Евънс, Азорските острови и следващата екзотична и секси почивка на певицата
Никол Шерцингер може и това

Поредната секси почивка на певицата

През 1999 година Шерцингер постъпва в рок групата Days of the New като беквокал. Именно от този рок интервал Никол реши да разкрие няколко фотоси, които ни оставиха изцяло безмълвни, тъй като я виждаме в една доста по-различна светлина - с тежък грим и черни облекла. Много " по-дарк ", в случай че можем да се изразим по този начин. И да си признем, не считаме, че ѝ отива доста. 

През ноември 2007 година Шерзингер разяснява присъединяване си в групата: " Беше извънредно. Бях в група с още четири девойки и всеки ден беше ужасяващ за мен. Снимаха ни по през целия ден и атмосферата беше ужасна. Всеки ден си изплаквах очите. В бандата трябваше да е занимателно, само че истината е, че беше призрачен сън. Бях прекомерно сензитивна тогава, само че съумях да стана по-твърда ". 

След Days of the New, през 2001 година Никол Шерцингер се причислява към Eden`s Crush, където изкарва една година в бандата до 2002 г. През 2003 г. идва и огромният ѝ пробив, когато става част към към момента кабаретната по това време група The Pussycat Dolls.
 Снимка 318713

Успехът на бандата ѝ осигурява място под прожектора на медийното пространство и тя записва няколко дуета с други актьори, като стартира да работи и върху соловата си кариера. През 2011 година излиза Killer Love, а през 2014 година и Big Fat Lie.
 Никол Шерцингер, фитнес, подготовка и по какъв начин певицата вае стомах и ръце
Никол Шерцингер сподели по какъв начин го прави

Тренировката на звездата за стомах, крайници и ръце

Напоследък обаче певицата тотално се е откъснала от музикалното си занятие, към което се надяваме, че се отново ще се завърне скоро. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР