Никол Кидман затвърди статута си на модна икона след публикуването

...
Никол Кидман затвърди статута си на модна икона след публикуването
Коментари Харесай

Никол Кидман ПЕРФЕКТНА на 55: спираща дъха визия и НЕВЕРОЯТНИ мускули

Никол Кидман затвърди статута си на фешън икона след публикуването на нова вълнуваща фотосесия за корицата на списание „ Perfect “.

Нямаше по какъв начин да не видим, че звездата наподобява много по-млада от своите 55 години. Носителката на Оскар показва идеално завършените си коремни мускули и изпъкнали бицепси в мини пола и горнище с предизвикателно деколте. Екстравагантната ѝ визия бе приключена с дълга алена перука със чудноват бретон, очертаващ челюстта ѝ. Снимката на корицата на списанието беше част от поредност авангардни фотосесии, направени от фотографа Зонг Лин за третия брой на списание „ Perfect “, което популяризира най-големите икони на поп културата.

Преди месеци Никол театралничи за корицата на списание „ Венити феър “ в минижуп и изрязан топ. Тогава някои консуматори в обществените мрежи подлагаха на критика фотосите, обвинявайки списанието, че фотошопира прекомерно тялото и тена на Никол. Други твърдяха, че фотосесията е прекомерно груба за жена на възрастта и професионалното равнище на Никол. Кидман обаче разкри, че в действителност е „ молила “ стилистката на списанието Кейти Гранд да ѝ разреши да носи онази мини пола с ниска талия.

Дали и фотосите от фотосесията за списание „ Perfect “ на са прекомерно обработени, можете да прецените сами, като разгледате галерията:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР