Никол Кидман съумя да остане модна икона вече трето десетилетие.

...
Никол Кидман съумя да остане модна икона вече трето десетилетие.
Коментари Харесай

Никол Кидман откровено за двата аборта и болката

Никол Кидман съумя да остане фешън икона към този момент трето десетилетие. Със своята деликатна хубост и безукорен тип тя постоянно наподобява нежна, ефирна, подготвена за аления килим или даже за вечеря с принцеса. Но зад тази цялата нежна фасада се крие мощна жена, изстрадала доста.

Носителката на „ Оскар “ краси корицата на юнския брой на сп. Tatler, където облечена в шармантни тоалети излива най-голямата си болежка пред почитателите. 51-годишната актриса приказва намерено за двата си аборта, осиновяването и женските паники.

„ Знам доста за копнежа. За оня мъчителен блян. И за загубата. Загубата, която изпитваш след аборт и за която не се приказва задоволително. Това е невероятна тъга за всяка жена “, споделя пред медията Кидман.

Никол прави първия си импровизиран аборт, когато е на 23 – прясно омъжена за Том Круз. Причината е, че ембрионът стартира да се развива не в матката, а в маточната тръба. Години по-късно тя най-сетне съумява да забременее и претърпява втори импровизиран аборт в интервала, в който Круз се развежда с нея след 11-годишен брак. След първия аборт двойката осиновява Изабела, а две години по-късно и Конър.

„ Има необикновено доста болежка и необикновено доста наслада въпреки това. От мига, в който се омъжих за Том, желаех да имам бебета. Загубихме бебе доста рано и това беше доста травматично. Тогава осиновихме Бела “, споделя звездата и прибавя: „ Майка ми има осиновена сестра и чаках, че нещо сходно ще се случи в моя живот “.

Съдбата се усмихва на Никол. Тя още веднъж среща любовта в лицето на втория си брачен партньор Кийт Ърбан, от който има две родени дъщери – Съндей Роуз (9) и Фейт (7).

Източник: tialoto.bg
Снимка: сп. Tatler
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР