Никол Кидман получи наградата на Гилдията на филмовите актьори за

...
Никол Кидман получи наградата на Гилдията на филмовите актьори за
Коментари Харесай

Никол Кидман бе отличена за най-добра актриса от Гилдията на филмовите актьори

Никол Кидман получи премията на Гилдията на филмовите артисти за най-хубава актриса в ефирен филм или минисериал, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес.

На церемонията в "Шрайн одиториъм " в Лос Анджелис Кидман, която беше номинирана 10 пъти, първа получи наградата за ролята си в "Големите дребни неистини ". Водеща на шоуто, в което дамите са на почит, беше Кристен Бел.

Наградата за най-хубав артист в ефирен филм или минисериал беше извоювана от Александър Сгарсгард, също за "Големите дребни неистини ". В минисериала Никол Кидман се въплъщава в жена, жертва на фамилно принуждение, а Сгарсгард играе нейния брачен партньор.

В категорията за най-хубав комедиен сериал победи "Вице ", с присъединяване на Джулия Луис-Драйфъс, която завоюва премията за най-хубава актриса в телевизионна комедия.

Уилям Мейси от "Безсрамници " е победител в категорията най-хубав артист в комедиен сериал. Британецът Гари Олдман, който извършва ролята на Уинстън Чърчил във кино лентата на режисьора Джо Райт "Най-мрачния час ", завоюва премията за най-хубав артист.

Американката Франсис Макдорманд, изпълняваща основната роля във кино лентата "Три билборда отвън града ", беше отличена като най-хубава актриса. Този филм завоюва премията за най-хубав актьорски състав - основната награда на Гилдията на филмовите артисти.

Наградите на Гилдията на филмовите артисти се считат за добър знак за триумф на "Оскарите ", тъй като нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и просвета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР