Никол Кидман и Кийт Ърбан работят наистина здраво“, за да

...
Никол Кидман и Кийт Ърбан работят наистина здраво“, за да
Коментари Харесай

Никол Кидман води съвсем обикновен живот със семейството си

Никол Кидман и Кийт Ърбан „ работят в действителност крепко “, за да дадат на двете си деца „ елементарен живот “ , оповестява „ Контакт мюзик “. 51-годишната актриса и кънтри звездата живеят в Нашвил с дъщерите си 10-годишната Сънди и 8-годишната Фейт. Никол твърди, че със брачна половинка й са сключили съглашение да пазят персоналния си живот от външния свят.

В скорошно изявление холивудската актриса показа: „ Живея в Нашвил напълно целеустремено. С Кийт в действителност водим напълно елементарен живот. Непрекъснато го повтаряме, само че хората като че ли не ни имат вяра. Но ние в действителност сме напълно елементарни хора. Работим крепко и пазиме персоналния си живот “.

Двойката е омъжена от 12 години и Никол разкри, че е схванала, че Кийт е мъжът на живота й от извънредно сантиментален жест, който той направил за 38-я й рожден ден. Певецът я чакал с голям букет гардении на прага на дома й в Ню Йорк в 5.00 ч. сутринта.

Актрисата, която има още две деца - 25-годишната Изабела и 23-годишния Конър, от брака си с Том Круз, съобщи, че е намерила вътрешен мир и успокоение посредством на фамилията и децата си.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР