Никол Кидман и Чарлийз Терон ще бъдат звездите в нов

...
Никол Кидман и Чарлийз Терон ще бъдат звездите в нов
Коментари Харесай

Никол Кидман и Чарлийз Терон ще участват в скандален филм за Fox news

Никол Кидман и Чарлийз Терон ще бъдат звездите в нов филм за някогашните митове на Никол Кидман и Чарлийз Терон ще вземат участие в абсурден филм за Fox news Гретхен Карлсън и Мегън Кели - първите, говорили за полов тормоз в ефир, още преди началото на придвижването #MeToo.

Кидман ще играе Карлсън, някогашната Мис Америка, учила в Станфорд и Оксфорд и известна персона във Fox news, която упрекна починалия медиен магнат Роджър Ейлс в полов тормоз.

Върайъти заяви, че Терон ще изиграе Кели, която бе изстреляна в светлините на прожекторите поради конфликта с Доналд Тръмп по време на акцията му за президентските избори през 2016 година, добави БГНЕС.

Изгряващата австралийска звезда Марго Роби е също в договаряния, с цел да се причисли към актьорския състав, написа Холивуд рипортер. Продуцентите обявиха, че филмът за дамите на Фокс Нюз е понастоящем без заглавие.

Ейлс, който съоснова Fox news и оказа помощ за преоформяне на консервативната американска политика, бе заставен да подаде оставка през юли 2016 година поради обвинявания в полов тормоз от Карлсън и последвал правосъден птоцес.

Той отхвърли всички изказвания и умря по-малко от година по-късно, през май 2017 година Под управлението на Ейлс, Фокс се трансформира в най-гледания новинарски канал в Съединени американски щати - изява за основни консервативни политически коментатори.

Той също по този начин беше главен консултант на редица републикански президенти - от Ричард Никсън до Роналд Рейгън и беше покрай Тръмп. Карлсън съобщи, че е била уволнена, отказвайки на набезите му.

Делото отвори портите за проливен дъжд от обвинявания на дами, в това число Кели, които го упрекнаха, че ги е опипвал или им е отправял нежелани подмятания.

Източник: actualno.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР