Никол Кидман е една от най-талантливите и харизматични актриси в

...
Никол Кидман е една от най-талантливите и харизматични актриси в
Коментари Харесай

Колко влюбена е Никол Кидман

Никол Кидман е една от най-талантливите и харизматични актриси в Холивуд. Още от зората на кариерата й публиката се интересува освен от филмите й, само че и от протичащото се в персоналния й живот. А в последно време самата тя ни прави негови очевидци.

55-годишната актриса постоянно разгласява фотоси на фамилията си, отбелязва персонални празници със фотоси в Instagram и споделя интимни моменти от живота си.

Направи го и на 26 октомври, когато употребява формалния си профил, с цел да честити 55-ия рожден ден на брачна половинка си Кийт Ърбън. " Честит рожден ден, моя обич. Завинаги ", написа тя и придружи текста си с няколко сърца.

Актрисата и кънтри артистът се омъжиха през 2006 година в Сидни и имат две дъщери - 14-годишната Сънди Роуз и 11-годишната Фейт Маргарет. Двамата не престават да се изненадват и след 16 години брак.

През май тази година Никол изненада Кийт на сцената, до момента в който той имаше концерт в Лас Вегас. Малко по-късно пък артистът прекъсна резиденцията в града, с цел да я придружи на церемонията по връчването на Оскарите в Лос Анджелис.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР