Никол има специална връзка с водата, тя е една истинска

...
Никол има специална връзка с водата, тя е една истинска
Коментари Харесай

Никол Шерцингер изкусителна в бяло

Никол има специфична връзка с водата, тя е една същинска хавайска сирена, непроменяемо привлечена от лазурните пясъчни крайбрежия и океанските талази. Най-често, когато няма задължения, ще я намерите на плажа или до някой басейн, където ще се любува на слънчевите лъчи или ще плува, измежду спокойствието, царящо под повърхността.

Родена е в Хонолулу и макар че едвам на 6-годишна възраст, откакто майка ѝ се омъжва наново, се мести със фамилията си в Луисвил, щата Кентъки, тя в никакъв случай не губи любовта към кристалносините води.

Дори напълно неотдавна, отбелязвайки рождения си ден, тя се върна на родния остров, където посрещна персоналния си празник. За 4-ти юли, Денят на Независимостта на Съединени американски щати, разгласява в формалния си Инстаграм профил фотоси, на които още веднъж показва привързаността си към плажа.

Днес, обаче, певицата показа в обществената мрежа спиращи дъха фрагменти, които съществено развълнуваха нейните фенове. На изображенията тя е повече от изкусителна, застанала на ръба на басейн.

Върху изваяното си с тежки тренировки тяло, тя е поставила цялостен бански в бял цвят, който е съблазнително изрязан както в страничната си част, от талията до бюста, по този начин и на гърба.

41-годишната звезда е повече от впечатляваща. На същото мнение са и феновете ѝ, които изписаха хиляди мнения, ласкаещи външния ѝ тип. Между всички похвали, Никол получи и няколко оферти за брак от господата, къде на смешка, къде не толкоз...

С всеки ден обаятелността на Шерцингер нараства, доказвайки, че и след тежките житейски трудности, човек може още веднъж да се изправи на крайници и да продължи напред.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР