Никол Андонова (СК Европул) е най-бързата девойка в България до

...
Никол Андонова (СК Европул) е най-бързата девойка в България до
Коментари Харесай

Никол Андонова най-бърза и над хърделите, Станислав Станков се размина с рекорда на 60 м/пр

Никол Андонова (СК Европул) е най-бързата госпожица в България до 20 години както в гладкото тичане на 60 метра, по този начин и на 60 метра с трудности. След като през вчерашния ден завоюва купата на 60 м в оспорвана борба, през днешния ден младата вяра сподели майсторство и на 60 м/пр на републиканското състезание по лека атлетика за юноши и девойки до 20 години, което приключва през днешния ден в столичната зала “Асикс Арена”.

Андонова финишира първа за 8.82 сек. Среброто на хърдели заслужи Изабела Соколова (КЛАСА) с 8.89 сек, а за бронзовото отличие се пребори Антоанета Атанасова (Супер спорт-Варна) с 9.00 сек.

В същата дисциплинираност при юношите напълно за малко феновете в залата не съумяха да видят нов народен връх за старша възраст. Близо до върхово достижение беше Станислав Станков (Супер спорт-Варна), който завоюва купата със 7.90 сек. Той остана единствено на 2 стотни от върха за юноши до 20 години. Радин Вълчев (Атлетик-София) зае втората позиция с 8.16 сек, а Кристиян Патъров (Левски 2016-София) остана трети с 8.20 сек.

Снимка: МАРИН МАРИНОВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от първия ден на шампионата ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР