Никого не съм измамила. Вземала съм от хората заеми, но

...
Никого не съм измамила. Вземала съм от хората заеми, но
Коментари Харесай

Наглата измамницата Иванина проговори: Аз съм една бедна длъжница, която живее под наем

Никого не съм измамила. Вземала съм от хората заеми, само че без период за връщане. Това сподели пред камерата на bTV Иванина Насалевска – Друндина. Измамени хора обаче настояват, че са й платили сред 8000 и 45 000 лв. за закупуване на евтини общински жилища. Не мога да призная виновност, прибавя тя. „ Не съм вземала пари за общински жилища. Няма по какъв начин да разпределям жилища, тъй като аз самата нямам дом и пребивавам чартърен. Плащам 400 лв. на месец “, съобщи Иванина.

Тя отхвърля да е изпращала e-mail-и от името на премиера. „ Не мога да се възползвам от името на Бойко Борисов и на Йорданка Фандъкова. Лично ще ги потърся, с цел да се извиня за замесването на имената им, когато казусът завърши “, твърди Друндина.

Преди тя да се реши да застане пред камерата, чужд мъж съобщи, че на адреса няма Иванина.

„ Махни тая камера, тъй като... Намерете я по Интернет или посредством юриста й “, съобщи той.

След няколко минути обаче Иванина излезе и посрещна проверяващия публицист Стоян Георгиев, а непознатият остана в дома й, до момента в който дамата, от която се оплакали десетки излъгани, уверяваше, че е почтена.

„ Гледам си децата, имам пет деца. Работила съм сервитьорка, мъжът ми прави покриви. Аз никого не съм измамила. Аз мога да потвърдя, че с пари не разполагам”, сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР