Никого не съм го вкарал насила в моето заведение. Цените

...
Никого не съм го вкарал насила в моето заведение. Цените
Коментари Харесай

Собственикът на бара с цаца за 8 лева: Никого не съм вкарал насила, да четат менюто

„ Никого не съм го вкарал принудително в моето заведение. Цените са написани в менюто, те горе долу са едни и същи по цялото Черноморие ”. Това съобщи притежателят на  бара в село Крапец Георги Николов във връзка оповестената в  TrafficNews  касова записка от възмутени гости на заведението. Те са платили за порция цаца 8 лв., 5 лв. за картофи и 4 лв. за наливна бира. Клиентите, които са от София, били шокирани най-вече от услугата „ зареждане на телефон ”, която коства левче.

„ На 5 км в близост няма друго заведение. Наблизо обаче има гора, която е цялостна с нелегално къмпингуващи, които непрекъснато идват да си зареждат телефоните. Да не приказваме, че цапат и хвърлят отпадъци по целия плаж, които моят личен състав след това събира. Длъжен ли съм да им зареждам и телефоните ”, попита засегнат Николов. Заради обявата в TrafficNews първо му се обадили другари, а малко по-късно пристигнали за инспекция от Комисията за отбрана на потребителите.

„ Дощли са чак от Варна, изгорили са бензин за 100 км, единствено тъй като някой бил неудовлетворен. Чак се чудя дали няма нещо друго, с цел да са толкоз бързи ”, продължава притежателят на бара. Твърди, че няма от какво са се тормози, тъй като всичко му е законно.

„ А това, че българите постоянно са недоволни и все намират защо да мърморят е нашенска линия. Готови са да оплюят всичко.  Все им е скъпо, зимата им е студено, лятото им е топло, на всичко намират недостатъци. В Крапец 70-80 % от клиентите ми са румънци.  И са доста удовлетворени от всичко. От храната, от обслужването, не ги нервират и цените, може би тъй като при тях стандартът на живот е по-висок ”, добави Николов.

Според него цените по морето не са от алчност, а по насила, с цел да могат притежатели и наематели да оциляват. „ Като сложиш наеми, налози, заплати на хората и излиза наяве, че едвам изплуваш. Затова и по цялото Черноморие цените са сходни ”, твърди Николов, който е варненец, само че върти бизнес със заведения и в Пловдив и София.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР